VOETBALPOULE BRAZILI╦ WK 2014

 
GASTENBOEK
 
SPEELSCHEMA
 
INSCHRIJVEN
 
SPELREGELS

MENU

 
HOME

 

 

 

Je kan de pool digitaal invullen of op papier. Voor leken onder ons betekent digitaal; je kan het met de pc invullen en dus hoef je geen papierwerk door te spitten! Het digitale invulformulier heb ik gemaakt in Excel, dit programma heb je wel nodig om het digitaal in te vullen, anders moet je de papierversie invullen. De papierversie heb ik in het programma Word gemaakt.

Download het digitale invulformulier, door op het plaatje te klikken en dan het bestand opslaan op je eigen pc.

Korte uitleg; Vul alle gele vakjes in. Als je de eindstanden van de groepen invult, worden de teams van plaats 1 en 2 direct in de achtste finales geplaatst.

Vul in de groene vakjes een uitslag in, bij een gelijk spel moet je bij "Winnaar na strafschoppen" het team invullen dat wint (deze uitslagen tellen niet mee in de puntentelling). Hierop wordt direct het team dat doorgaat in de volgende ronde geplaatst. Plaatsen 1 t/m 4 worden ook zo bepaald. Verder moet je nog de extra voorspellingen invullen. Niets verwijderen in dit formulier!

Als er meerdere personen dit formulier willen invullen vanaf 1 pc, bewaar het dan onder je eigen naam. Heb je hem helemaal ingevuld, email het bestandje dan naar mijn emailadres maikelgarssen@home.nl. Het bestand wel toevoegen, niet vergeten!!

 


 

Download de papierversie door op het plaatje te klikken en dan het bestand opslaan op je eigen pc. Deze kun je dan uitprinten en invullen.

Inleveren van de formulieren moet bij mij persoonlijk gebeuren of via iemand die het inlevert bij mij. Je kan het ook opsturen, mijn adresgegevens kun je vragen via email, vrienden en familie. Vergeet niet een kopietje te maken!!

 


 

Je kan het inschrijfgeld rechtstreeks bij mij betalen, je kan het opsturen of overmaken op mijn bankrekening. Je kan me mailen op maikelgarssen@home.nl, als je vragen hebt of m'n bank- of adresgegevens wil vragen.